TOKİ AKKENT ANAOKULU

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurum olarak geleceğe bakmak.

Misyon: "İnsan yaşamının çok önemli bir temel taşı olan bu dönemi için çocukların bilgiyi ve ezbere dayalı olarak değil,düşünen, sorgulayan, araştıran gözlem yapan, yaparak-yaşayarak bilgi edinen, farklılığın ve farkındalığın bilincinde olan çocuklar yetiştirme bilincinde olarak geçirmek"

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 246 257 21 23

WEB - https://tokiakkentanaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKKENT MAH. 6009 SOK. NO.12 MERKEZ/ISPARTA

Yerleşim Yeri - Toki Akkent Mahallesi