Okulumuz Tarihçesi

29.11.2017 351

ISPARTA VALİLİĞİ

TOKİ AKKENT ANAOKULU TARİHÇESİ

Okulumuz 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında Toki Akkent Anaokulu adı ile hizmete açılmıştır. Okulumuzun öğrenci kapasitesi 6 sınıfın 25 kişi olarak tam kapasite kullanılmasıyla 150 öğrenciye hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Toki tarafından günümüz şartlarına uygun olarak her türlü bina donanımı, oda sayısı, mutfak, yemek hane vb bölümler düşünülerek geleceğe yönelik bir şekilde projelendirilerek yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim öğretim yılına 109 öğrenci kaydı.  ve aktif olarak kullanılan 5 sınıf ile eğitim öğretime devam etmektedir. Boşta olan diğer sınıfımız çok amaçlı gösteri, toplantı vb toplu faaliyetler için kullanılmaktadır. 8 adet öğrenci WC si, 12 adet öğrenci lavabosu, 1 adet personel  lavabo-wc bulunmaktadır. Isınma sistemi doğal gaz kullanılmaktadır.

Okulumuz Bünyesinde 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı 5 Okul öncesi Öğretmeni, , 1 Hizmetli,  1 hizmet alımı yardımcı personel görev yapmaktadır.